Με μια εκθαμβωτική θέα της πόλης της Μυτιλήνης, του Μεσαιωνικού της κάστρου και του απέραντου Αιγαίου, που αφήνει άφωνο τον επισκέπτη, η τουριστική κατοικία Ouzo Villas, στον Άνω Χάλικα Μυτιλήνης, σας περιμένει για να περάσετε αξέχαστες στιγμές οικογενειακών διακοπών ή διαμονής για επαγγελματικούς λόγους!

Η Βίλα διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, μπάνιο, WC και μεγάλα μπαλκόνια στον επάνω όροφο. Στο μεσαίο όροφο βρίσκεται το σαλόνι με τζάκι, η τραπεζαρία, ένα ακόμα WC επισκεπτών, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και μία τεράστια βεράντα. Στο ισόγειο βρίσκεται ένα 4ομεγάλο υπνοδωμάτιο και μπάνιο, και τα δύο κατάλληλα για πρόσβαση από άτομα με μειωμένη κινητικότητα (ΑΜΚ). Αλλά σημαντικότερο όλων είναι το γεγονός πως οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την μοναδική θέα είτε μέσα είτε έξω από τη βίλλα..

Ένα ακόμα πολύ σημαντικό στοιχείο, που θα εκτιμήσετε στο Ouzo Villas, είναι η αγάπη μας και ο σεβασμός μας προς το περιβάλλον. Η κατοικία, η οποία είναι σχεδιασμένηγια να λειτουργεί όλο το χρόνο, διαθέτει αντλίες θερμότητας για ψύξη και θέρμανση, καθώς και ηλιακά κάτοπτρα για ζεστό νερό. Επίσης, ενεργειακό τζάκι για τις χειμερινές διακοπές, λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας και φυσικά, σίτες για να μπορείτε να έχετε άνετα ανοιχτά τα παράθυρα μέρα και νύχτα.

Μέσα στις υπηρεσίες που παρέχονται είναι:
– Αλλαγή σεντονιών και καθάρισμα2 φορές την εβδομάδα
– Δωρεάν Wi-Fi
– Χρηματοκιβώτιο
– Σίτες στα παράθυρά & μπαλκονόπορτες
– τζάκι
– Χώρος πάρκινγκ
– Πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα
– Πλυντήρια ρούχων και πιάτων