Πολιτισμός – Μουσεία

Μάθετε για τον πολιτισμό και τη λαογραφία του τόπου μας και να γνωρίσετε την παραγωγή και την απόσταξη του ούζου. Multi-πολιτιστικό κέντρο Ο πυρήνας της πολιτιστικής ζωής της πόλης είναι το «Multi-πολιτιστικό κέντρο» παλιό εργοστάσιο σαπουνιού που στεγάζει αίθουσα εκδηλώσεων, συνεδρίων, μόνιμες και προσωρινές εκθέσεις. Παίρνει το όνομα «Βενιαμίν ο Λέσβιος», προς τιμήν του μεγάλου Δασκάλου…

Read more

Περιήγηση στην πόλη

Ανακαλύψτε τις κρυφές ομορφιές του Πλωμαρίου από το περπάτημα στα γραφικά σοκάκια. Σε κάθε στροφή και μια νέα μαγευτική εικόνα θα σας εντυπωσιάσουν

Read more

Αναρρίχηση – Πεζοπορία

Αναρρίχηση επίπεδο βράχο με τη μορφή του «αθλητισμού» αναρρίχηση σε «κομμάτια», δηλαδή προκαθορισμένες και συχνά premarked διαδρομές. Περπατήστε στα υπέροχα μονοπάτια της φύσης και ανακάλυψε τις φυσικές ομορφιές της περιοχής μας.

Read more

Φαγητό – Διασκέδαση

Απολαύστε το μοναδικό ούζο Πλωμαρίου με θαλασσινούς μεζέδες στις ταβέρνες μας, αλλά και τον πρωινό καφέ ή το ποτό σας στο Καφέ Μπαρ Launch μας. Νυχτερινή ψυχαγωγία και διασκέδαση στο νυχτερινό κλαμπ και μπαρ.

Read more

Μαθήματα Μαγειρικής

Μάθετε πώς να μαγειρεύετε την ελληνική κουζίνα και μαγειρέψτε τον παραδοσιακό ελληνικό τρόπο. Μάθετε πώς να κάνετε το αγαπημένο σας ελληνικό πιάτο, όπως μουσακά, γεμιστά, ντολμαδάκια κ.λπ.

Read more

Κρουαζιέρα” με καΐκι

Απολαύστε ημερήσιες κρουαζιέρες και να ανακαλύψετε τις υπέροχες παραλίες της περιοχής με μια βάρκα που «χτίστηκε» στο ναυπηγείο στο Πλωμάρι.

Read more