Αυτή η παραδοσιακή βίλα ήταν η παραθεριστική κατοικία ενός τοπικού εμπόρου πετρελαίου, που ανακαινίστηκε πλήρως το 2018. Ενώ διατηρεί τον αρχικό εξωτερικό σχεδιασμό του, έχει επανασχεδιαστεί εσωτερικά για να προσφέρει κάθε δυνατή άνεση και ανέσεις στους επισκέπτες.

Η βίλα, περιτριγυρισμένη από πεύκα και ελαιόδεντρα, βρίσκεται περίπου 200 μέτρα από το ανατολικό άκρο της διάσημης παραλίας του Αγίου Ισίδωρου.

Στον επάνω όροφο υπάρχουν 3 υπνοδωμάτια, 1 μπάνιο με τζακούζι, 1 WC και ένα μικρό μπαλκόνι με θέα στη θάλασσα.

Στο ισόγειο βρίσκεται το καθιστικό και η τραπεζαρία, μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα και το 2ο μπάνιο. Μπροστά βρίσκεται η ιδιωτική εποχική πισίνα ανάμεσα σε ελαιόδεντρα και άλλα φυτά και στο πλάι είναι ο ιδιωτικός χώρος στάθμευσης, ασφαλισμένος με ηλεκτρική πύλη.

Η βίλα είναι εξοπλισμένη με μια σύγχρονη αντλία θερμότητας για κλιματισμό και θέρμανση και η θερμοκρασία ελέγχεται τοπικά σε κάθε δωμάτιο / περιοχή.

Για τους επισκέπτες που προτιμούν τον καθαρό αέρα από τον κλιματισμό, οι οθόνες θα τους προστατεύουν από τα έντομα, εάν υπάρχουν, και οι ανεμιστήρες οροφής θα δημιουργήσουν το ιδανικό περιβάλλον.

Διατίθεται δωρεάν καλωδιακό internet και Wi Fi, καθώς και απαραίτητα έπιπλα και προστασία για παιδιά

[ipanorama id=”2000″]